Terug thuis
We zijn gisterenmiddag, 26 maart om 13 uur 25 plaatselijke NZ tijd vertrokken . Dan was het hier dus 1 uur 25 of neen ondertussen is het hier zomertijd. Dan was het hier dus 26 maart, 2uur 25.
Het berekenen zal iets moeilijker gaan. Het is dus dertien, of is het elf uur verschil met hier, België?
Ik begin er nu niet aan. Zijn er rekenwonders tussen de lezers?
De reis duurde in ieder geval lang: 33 uur (ongeveer).
We zijn om kwart na elf, 27 maart, te Zaventem geland.
Londen Heathrow is groot. De weg vinden ging vlot.
Alles is goed aangeduid. Alleen de controle's waren van een ander allooi.
Aanschuiven geblazen!
Ik had geluk. Men had mijn onweerstaanbaar lichaam gezien en ze konden er toch weer niet afblijven zeker. Tasten, voelen, nog eens opnieuw! Niets.
Niet te vertrouwen die Ceuppens. Met een soort braadpan langs alle lichaamsdelen, ja langs alle, gevoeld. Piepen dat dat ding deed. Niet èèn maar verschillende biepen galmden door de hal. Mijn heup? Misschien.
Ze vonden niets. Ik heb plaats genoeg om iets goed te verstoppen...
Uiteindelijk zijn we op het vliegtuig richting thuis geraakt.
De wolken hadden verlof. Het landschap gleed onder ons door. De krijtrotsen van Dover lagen te schitteren. Is dat niet Le Havre? Ginds de Gentse kanaalzone? De leeuw van Waterloo was duidelijk te zien. We vlogen met British Airways, Wellington en Napoleon, geen beste maatjes ... overwinningssymbool.
Zaventem, landen, bagage ophalen, door de douane zonder problemen,dan naar huis. Mark, mijn schoonbroer, stond ons op te wachten. Geen pers, geen fotografen, gelukkig.
Het dagdagelijkse leven kan starten. De mooie herinnering aan Nieuw Zeeland zal ons leven volgen
Reinhilde en Jos
PS: Ik ben momenteel bezig mijn brein(tje) aan het 'resetten'. Links wordt rechts en rechts, links. Stuur links. Richtingaanwijzers rechts.Of links?
Als dat maar goed afloopt
EINDE
Catherine.
27 mrt. 2012, 16:12
Welkom thuis. We hebben voor jullie voort zonneke gezorgd. Is dat niet goed, zal de was rapper drogen. Want vakantie is tofmaar daarna de was en we zijn weer vertrokken met werken.
GRtjs uit Berg
Sandy
27 mrt. 2012, 20:08
Terug! Nu nog wat jetlag wegwerken en klaar om te komen werken ?!
welkom thuis !!!!!Ik zal julie reisverhalen missen,prachtig weergegeven,jos ,er is een talent verloren gegaan aan verhalen schrijven en weergeven !!!.En dan nu terug de gewone dagdagelijkse dingen .....maar in het verschiet nog een wondertje.......groetjes
Pieter
16 apr. 2012, 19:10
Jos, eindelijk lees ik je reisverhaal, beter laat dan nooit zeg maar e :) knap gedaan Jos, kmoet de anderen gelijkgeven, zeer mooie weergave van een prachtige reis. Hopelijk nog meer in de toekomst !
Tot op de firma morgen ! ;)