ceuppens.reismee.nl

Voor Marijke en Bastiaan , ook voor anderen natuurlijk!..

SYDNEY Veilig en wel geland in de stad die ons hart ook heeft weten te stelen. De vlucht en de controle's zijn zonder problemen verlopen. Spijtig, ik was nog eens graag afgetast. Hier mag dat zonder dat Reinhilde kan reclameren. Deze morgen hebben we nog een indringend gesprek gehad met de mevrouw des huizes. Ze is bang geworden en leeft in angst. De eerste weken na de beving is ze naar Auckland gevlucht. Ze kon het niet meer aan. Ze is moeten terugkeren omdat haar sociaal- en haar privéleven er onder leed. Ze is moeten terugkomen om verder de B&B te runnen. Een vrouw met een groot hart. Het is echt onvoorstelbaar hoe de natuur te keer is gegaan. Wegen zijn verschoven. Ravijnen gecreëerd. Heuvels ingezakt. Stoepen omhooggeduwd. De bevingen duren voort, klein maar frequent. De betonnen oprit van de B&B is een paar centimeter omhooggeklommen. Iedere week komen er milimeters bij. Ze weten nog altijd niet wat hun toekomst brengen zal. Het is geen mooi verhaal maar het moet verteld worden. De mensen hebben deugd om erover te praten, zodat ook wij begrijpen. Reinhilde en Jos Misschien tot Singapore.

Bastiaan

Ik leid uit de eerste paragraaf af dat er nog een reisje Australië zal komen? :)