Sydney
05 mrt. 2012
🇦🇺
vanuit Australië
Eindelijk! Het verslag van zondag 4maart Hopelijk lukt het deze keer om het te posten! Gisteren is het niet gelukt!
We waren reed vroeg op pad maar omdat de telefonische bevestiging van onze reservatie niet lukte moesten wij terug naar het hotel.
Hierdoor kwamen wij veel later dan gepland in Woolwarfhs aan. Vlug enkele aankopen gedaan en dan hop de Coffeeclub binnen voor een welverdiend ontbijt.
Nu stonden wij er sterk op om onze wandeling verder te zetten via Hyde park, The Domain naar de Royal Botanique Gardens tot aan het Operahouse.
Hier staan wij dan! Er is veel volk, een aangename drukte onder een stralende zon!
Wat ons opvalt is hoe in Sydney oud en nieuw moeiteloos samengaan. Men ziet nog duidelijk dat de Engelsen hier vroeger de plak zwaaiden.
Rond elf uur namen we de Ferry naar Taronga Zoo. Warm, druk, veel volk. Een aangename zoo, met een fantastische skyline van Sydney.
Rond twee uur begon het hard te waaien. Boven de stad pakten de wolken dreigend samen.
Om vijf uur namen we de Ferry terug.
Wij wisten dat je bij MC Donalds gratis kon internetten. Dus iets gaan drinken kon geen kwaad.
De verbinding was niet erg stabiel, zoals jullie reeds weten.
Ondertussen was de regen zo hevig dat we van pure frustratie blijven 'fastfooten' zijn.
Regen stopt ook wel eens, een wandeling na regen kan heerlijk zijn.
Foto's en film maken na een regenbui...
Spijtig viel dit ook in het water, het begon terug te gieten.
Naar het hotel dan maar.
Er lag een brief klaar dat de bevestiging voor een uitstap naar de Blue Montains in orde was.
Gerustgesteld konden wij aan een goede nachtrust beginnen. Blij uitkijkend naar morgen!
Reinhilde en Jos
05 mrt. 2012, 21:42
Woolworths ;) "That's my Woolies"
Maar toch ook goed weer gehad blijkbaar, dat hadden we niet verwacht. Het leek of het regende constant als ik het weerbericht bekeek. Gelukkig dus niet.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}